POČITNICE NA SARDINIJI

Vas morda zanimajo počitnice na otoku Sardinija ? Nudimo vam namestitev v vseh možnih kategorijah hotelov, kakor tudi v vilah. Pišite nam in zaupajte svoje želje, mi pa vam uredimo najboljšo namestitev.

Novo raziskovanje otoka,

Tokrat sva v septembru dva tedna raziskovala nove kotičke na tem izjemnem otoku. Podala sva ob obali, najprej po vzhodni, nato celotna južna obala in nato zahodna. Nazadnje še severna obala ter na skupni poti še večkrat v notranjost toka. Skupaj sva po Sardiniji naredila 1.370 km, obiskala sva večino arheoloških “biserov”, se povzpela na Nurage, občudovala grobnice velikanov, se sprehodila po muzejih, občudovala katedrale in gradove, ter se seveda vsak dan prepustila nežnim valovom sinjega morja. Morje je res brez primerjave, biserna čistoča, snežno bel, ponekod marmorno bleščeč pesek pa te spremlja na vsaki plaži. Kdor želi res uživati v čistem morju, potem mu Sardinijo priporočamo.

Poglejmo še stroškovnik; Od Ljubljane do Livorna je 560 km, cestnina po Italiji je v obe smeri 80,00 €, strošek trajekta (September) je bil za kombi in dve osebi 160,00 € v obe smeri. Cena kampov je odvisna od kategorije, najina srednja cena je prišla 26,00 € na noč z vključeno elektriko in TT. Gorivo je na Sardiniji od 1.42 € ( v naseljih) – 1,70€ (na avtocestah). Cene v trgovinah so podobne našim, morda je malenkost dražje, vendar zopet odvisno od lokacije. Cenovno je Sardiniji za nas kar ugodna, cene hotelov pa itak lahko vsak preveri na spletnih straneh.

Toliko za sedaj, bova pa objavila na naši FB strani veliko fotografij. V kolikor želite več informacij, morda nasvet ali pomoč pri vašem zasebnem potovanju, pa se z vprašanji oglasite na nata@nata-int.si.