IZLETI z našim kombijem – 7 oseb

Zaradi pandemije so začasno vsi izleti in potovanja do preklica odpovedani !

Delni opis izletov vam posredujemo v nadaljevanju, posamezni programi po so na ogled v PROGRAMI PO DESTINACIJI.

VERNAZZA

Znamenite vasice ob Ligurski obali CINQUE TERRE, so naša stalnica že od leta 1994. Takrat smo prve potnike prepeljali na nepozabno doživetje. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato Italija 2 dni, kjer najdete natančen program.

KORZIKA pa je naša najljubša destinacija. Kaj je tako posebnega, da vam jo resnično priporočamo za obisk? Narava je neponovljiva, visoke gore, rečne doline med njimi s svojimi tolmuni, stotine kilometrov peščenih plaž ob kristalno čistem morju in še kaj. Poglejte vse o tem izjemnem otoku in njenih prebivalcih na predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato SREDOZEMSKI OTOKI kjer najdete natančen program. Ta program smo razpisali tudi v mesecu oktobru. Predloga KORZIKA, pa ponuja vse, kar morate izvedeti o naši ponudbi.

BONIFACIO NA JUGU OTOKA
SAN GIMIGNANO

TOSKANA 2 dni, pa je program, ki vam približa to edinstveno deželo Italije. Valovita pokrajina polna vinogradov in žitnih polj, da o sončnicah ne govorimo. Toskana je srce Italije, zato jo morate spoznati z nami. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato Italija 2 dni, kjer najdete natančen program.

SARAJEVO  v dveh dnevih. Za vse, ki želite spoznati to multikulturno mesto, mesto izjemne arhitekture in zgodovine. Sprehodili se bomo po znameniti Baščaršiji, vstopili v đamijo in Medreso, Moriča han in Bezistan – kaj pa so te naštete zadeve ? Vse to in še več boste spoznali z nami, sprehodili pa se bomo tudi po izjemnem paku izvoira rebe Bosne.

BAŠČARŠIJA
PARLAMENT

BUDIMPEŠTA, kraljica mostov, biser ob Donavi, mesto muzejev in galerij, da o mogočnem gradu in Ribiški trdnjavi ne govorimo. Obiskali bomo tudi Parlament, saj je ravno ta zgradba eden od prepoznavnih motivov mesta. Večerjali bomo v tipični gostilni in tako pokušali njihovo bogato kulinariko. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato MADŽARSKA, kjer najdete natančen program.

OTOK ELBA IN TOSKANA  tri dni. Elba je sicer eden manjših otokov v Toskanskem morju, pa vendar nas očara že takoj ob izkrcanju. Majhna, a simpatična mesteca, peščene plaže in povsem čisto morje. Seveda tudi Napoleon, ki je tu preživel del izgnanstva, pa zapustil neizbrisen pečat v zgodovini otoka. Seveda pa tudi Toskana, kjer bomo spoznali stara etruščanska mesta San Gimignano, Sieno in Voltero, pokušali njihova vina in odlično kulinariko. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato Italija več dni dni, kjer najdete natančen program.

RAJ ZA KOPANJE
MOSTAR

BISERI BOSNE v trajanju tri dni, pa je naslednja ponudba za vse tiste, ki res želite spoznati to prelepo državo. Poleg mest Sarajevo, Mostar, Jajce, Konjic, Jablanica in Banja luka, boste spoznali še izvir reke Bosne in Bune, kanjon reke Vrbas ter Plivska jezera z znamnitimi mlini. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato BALKAN, kjer najdete natančen program.

LAGO DI GARDA IN LAGO MAGGIORE v septembru, kaj lepšega, spoznati dvoje najlepših jezerv Italiji. Vsako zase in obe skupaj, pa tvorita pravo poslastico za ljubiteje narave. Na Gardi se bomo z vspenjačo povzpeli na goro Monte Baldo, se popeljali z ladjo na sever jezera in nato po Gardesani na jug. No Maggirskem jezeru pa bomo obiskali otok Isola Bella, kjer bomo občudovali izjemno palačo in park.

LAGO MAGGIORE – ISOLA BELLA
SANJSKO MORJE NA OBEH

KORZIKA in SARDINIJA – dva bisera v Sredozemskem morju, dva največja in najlepša otoka, ki med seboj kar tekmujeta po čistem morju in peščenih plažah. Korzika je francoska, Sardinija pa italijanska. Med seboj se ločita po pokrajinskem pogledu, saj je Korzika “gora v morju”, Sardinija pa je precej manj hribovita. Oba otoka pa slovita po izjemno lepih peščenih plažah in odlični kulinariki. Program je prava paša za oči in duha.

NURNBERG v času Božičnega sejma je prava “pravljica” za ljubitelje potovanj. Sejem se odvija na osrednjem trgu ob Marijini cerkvi, obiskali pa bomo še cerkev Sv. Sebalda, Durerjevo hišo in grad nad mestom.

NURNBERG
GRADEC V ADVENTNEM ČASU

GRADEC je v času adventa izjemno lepo okrašen. Poleg stojnic s hrano in kuhanim vinom, nudi mesto obisk gradu, cerkva in muzejev. Del tega bomo spoznali tudi mi na našem potepanju po mestu. Natančen program si oglejte v predlogi PROGRAMI PO DESTINACIJI in nato AVSTRIJA, kjer najdete natančen program.

ZAGREB pa je tudi letos v naši bogati ponudbi adventnih izletov. Sprehod skozi Zeleni vjenac, pa obisk tržnice, katedrale in Lotrščaka, popiti “kuhančka” na Ilici ali pa na Cvetličnem trgu – to je tisto pravo za konec leta. 

ADVENT V ZAGREBU