SREČNO, PREDVSEM ZDRAVO NOVO LETO 2021

Drage naše po(po)tnice in po(po)tniki,

Leto 2020 bomo z lahkoto pozabili. Tudi midva z Renato sva prebolela blažjo obliko Covid 19. V mesecu dni, kolikor je trajala najina popolna izolacija od vseh, sva veliko razmišljala o nadaljevanju naše skupne poti. V leti 2021 bomo praznovali trideset let delovanja in ponosna sva na vse dosežke, zahvaljujeva pa se vam vsem, ki ste v teh letih prepotovali z našo agencijo na milijone kilometrov, hvala še enkrat za vaše zaupanje.

V letu 2021, bomo nadaljevali z našim delom, pripravljamo kar nekaj novosti v upanju, da se popotniške poti znova razprostrejo pred nami. Vem, da tudi vas že srbijo pete, da že komaj čakamo vsi skupaj svežega zraka in utrujenih nog od napornih ogledovanj. Kar naenkrat nam bo vseeno za vreme, za politiko, za morda prenatrpan avtobus, vseeno nam bo če slučajno ne bo vse tako kot smo navajeni. Verjemite, da bomo na vse gledali povsem drugače, gledali bomo z pozitivne strani in prav to si želim od nas vseh.

Nestrpno že čakam, da vas sprejmem in pozdravim na odhodu, da vas pospremim na raziskovanja in oglede, da vam ob večerji nazdravim, ter, da vas ob slovesu z avtobusa tudi povabim na nove dogodivščine. Tako jaz, kot tudi naši izjemni vodniki in vsi, ki ste del agencije, vam želimo

SREČNO NOVO LETO 2021

Vid Bratovž

Dodaj odgovor